Exclusieve Kenzo kleding

Home  /  Blog  /  Exclusieve Kenzo kleding

Exclusieve Kenzo kleding

juli 30, 2018No Comments

Exclusieve Kenzo kleding
Je ziet steeds meer het merk Kenzo voorbij komen. Kenzo is een exclusief kleding merk wat door een Japanse modeontwerper genaamd Kenzo Takada is opgesticht. Het modehuis is tegenwoordig wereldberoemd. Kenzo heeft niet alleen kleding, maar ook parfum en verzorgingsproducten. Kenzo had in 1970 zijn eerste succes. In parijs opende hij daar zijn eerste boetiek. Zijn grote succes heeft hij zelf bereikt. Hij heeft er namelijk alles aangedaan om zijn kleding en ontwerpen aan de man te brengen. Zo gaf hij modeshows in zijn eigen winkel en op straat, ook benaderde hij verschillende magazines zoals Elle. Parijs maakte dankzij hem kennis met de Oosterse losse kleding en kleurijke patronen.

Nep of echt?
Doordat Kenzo steeds populairder wordt zijn er ook steeds meer namaak producten op de markt. Op het eerste gezicht zie je misschien niet eens een verschil tussen een echte of neppe variant. Maar als je goed kijkt en voelt zul je al snel achterhalen of het een echte of neppe variant is. Je wilt natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor een trui die niet dezelfde kwaliteit heeft als waar je voor betaald hebt. Dat snappen wij en daarom in deze blog een aantal tips over het herkennen van een echte of neppe Kenzo trui.

1. Check als eerste het materiaal van het kledingstuk. Een echte kenzo trui is gemaakt van zacht katoen dat van buiten gebreid is, waardoor het erg zacht aanvoelt. Wanneer je een neppe variant in je handen hebt zul je merken dat deze veel stijver en minder acht aanvoelt dan de echte versie.
2. Kijk naar de naden van de trui. Er zijn verschillende soorten manieren hoe je een trui kunt naaien. Een kenzo trui of ander kleding stuk hebben dikke en degelijke stiksels. Deze naden zijn met het blote oog makkelijk te zien, goedkope en slecht afgewerkte stiksels kun je makkelijk herkennen als nep. Kenzo werkt alle kleding goed af en zorgt voor sterke naden.
3. Kijk naar het kleurgebruik. Kenzo maakt altijd gebruik van bepaalde kleuren. De kaak en de tanden van de tijger horen donkerblauw te zijn en het logo van KENZO hoort oranje te zijn. Ook de letter Z kun je goed bekijken, hier hoort een kleine inkeping aan de rechter bovenkant te zitten.
4. Check de labels. De labels verraden vaak of het kledingstuk echt of nep is. De sticksels zien er vaak slecht en goedkoop uit, ook kunnen ze er scheef inzitten of van vervelend materiaal gemaakt zijn. Ook het wasvoorschift hoort aan de zijkant van de trui er in te zitten. De trui is altijd van 100% katoen gemaakt.

Er zijn natuurlijk nog veel meer exclusieve kleding merken die te maken hebben met namaak. Dit is voor die merken erg vervelend. Gelukkig wordt er wel steeds harder tegen opgetreden en worden de boetes ook hoger. Hierdoor schrikt het mensen af om kleding na te maken of te verkopen. Bezoek deze site eens voor een leuke korting op exclusieve merken zoals Kenzo. Marjon Snieders verkoopt ook Kenzo producten tegen een leuke prijs met extra korting van bespaardeals. Kijk eens rond om wat leuke nieuwe items te shoppen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *