Kenzo gaat samenwerken met H&M

Home  /  Blog  /  Kenzo gaat samenwerken met H&M

Kenzo gaat samenwerken met H&M

Toen H&M haar eerste flagship store opende in the Filipijnen, werd iedereen gek en ontstonden er lange rijen voor de winkel zelfs nog voor de deuren open gingen. Ervaren H&M Shoppers vonden deze reactie behoorijk overdreven en er werd al snel de gek aangestoken met de Filipijnen. Maar het zijn niet alleen de Filipijnen die die uit hun bol gaan als ze het Zweedse merk zien.

Ieder jaar is er een fase dat de rijen bij de H&M langer worden en de shoppers zich gekker gaan gedragen. Vaak gebeurd dat vlak naHet de bekendmaking van de ontwerper die de samenwerking met H&M aan gaat voor het komende seizoen. Komend seizoen is de eer aan het Parijse label Kenzo!

Kenzo is gestart door Kenzo Takada in 1970. Het merk werd bekend door haar Japanse esthetiek gemengd met Europees maatwerk. Carol Lim en Humberto Leon, die momenteel de creatieve geesten zijn achter KENZO zullen aan het roer staan van dit ontwerp proces. “Deze samenwerking met H&M willen we het groots aanpakken, we willen grenzen verleggen en de nieuwe energie van KENZO aan iedereen ter wereld overbrengen”, aldus Lim en Leon.
De collectie is beschikbaar vanaf 3 november 2016

 

KLIK HIER VOOR:
Kenzo kortingen, tot wel 50%!  
 

Wat mag je verwachten?

1. Tijger Stuff – We hopen natuurlijk op de iconische tijger, het trademark van Kenzo. Iets van die Kenzo tijgers zal naar verwachting terug te zien zijn in de nieuwe ontwerpen!

2. Water flessen – Het is Leuker dan dat het klinkt. Kenzo heeft een voorliefde voor het plaatsen van haar merknaam op water flessen.

3. Glamour & Vrije tijd – Athleisure zat al in het hart van Kenzo voordat de term werd uitgevonden. Comfortabele broeken en sweatshirts zullen we zeker terug zien in de nieuwe collectie.

4. Comfortabele schoenen – Denk aan Kenzo espadrilles, lage sandalen en natuurlijk slippers. Heerlijk om te dragen!

5. Oversized logos – Natuurlijk zal je niet ontkomen aan de prachtige grote logo’s die Kenzo altijd op haar truien gebruikt. Denk o.a. aan: tijgers, ogen en Eiffeltorens. Verder prijkt natuurlijk overal, in opvallende kleuren, het woord KENZO !

 

Wil jij al graag een sneak peak van de nieuwe collectie? Bekijk dan de teaser hieronder!

H&M staat bekend om zijn samenwerkingen met grote designers. In het verleden heeft H&M onder andere samenwerkingsverbanden gehad met labels als: Karl Lagerfeld, Comme des Garcons, Lanvin, Versace, Margiela, Isabel Marant, Stelle McCartney, Viktor en Rolf, Roberto Cavalli, Matthew Williamson, Jimmy Choo, Sonia Rykiel en Marni. De samenwerking vorig jaar met Balmain was de beste ooit. Deze collectie was onmiddelijk uitverkocht en veroorzaakte een hoop website crashes. Sommige items werden op eBay verkocht tegen 10 maal de oorspronkelijke prijs.

Ben je enthousiast over deze samenwerking? Deel hieronder je mening!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *