Kenzo Trui, Echt of Nep?

Home  /  Blog  /  Kenzo Trui, Echt of Nep?

Kenzo Trui, Echt of Nep?

Kenzo Trui, Echt Of Nep?

1. De Stof
Allereerst de stof. Authentieke Kenzo tijger truien worden gemaakt van zacht katoen met een zachte pluis. Neppe Kenzo tijger truien worden gemaakt van een veel stuggere stof. Deze stugge stof is zit niet zo comfortabel als bij een echte kenzo
kenzo-trui-echt-nep-stof

2. De Stiksels
Kenzo tijger truien hebben geen overlocknaden. Neppe tijger truien hebben zeer dikke overlocknaden, zichtbaar met het blote oog. Een kenmerk van een neppe tijger trui zijn deze zogenoemde overlocknaden.
kenzo-trui-echt-nep-naden

3. Het Borduurwerk
Tijd om het belangrijkste onderdeel van de Kenzo trui te analyseren, het borduurwerk.
Eerst kijken we naar de kleuren. Kijk naar het groen, kleuren gebruikt in replica’s komen niet overeen met het orgineel.
In dit geval zijn de snorharen blauw in plaats van oranje. Kijk ook eens naar de letter “Z”. Bij het orgineel heeft de “Z” een lichte inkeping, rechts boven. Een ander belangrijk punt is dat de vorm van de neus van de tijger. Je kunt zien dat de bovenkant een afwijkende ronde vorm heeft van het orgineel. We hebben de afbeelding even wat groter gemaakt zodat je nu ook goed kunt zien dat de kleuren niet kloppen. Op een groene Kenzo tijger trui, horen de letters oranje te zijn.
kenzo-trui-echt-nep-tijger

4. Labels in de trui
Ook aan de labels in de Kenzo trui is te zien of het gaat om een orginele Kenzo tiger sweater of om een vervalsing. De afbeeldingen hieronder laten zien waar je op moet letten.
kenzo-trui-echt-nep-label1 kenzo-trui-echt-nep-label2

5. Maat- en prijslabels
Als laatste kun je kijken naar de prijs en maat labels die aan de Kenzo trui bevestigd zijn.
kenzo-trui-echt-nep-pricetag

Couturefashion.nl is de site waar je betrouwbare webshops kan vinden om jouw orginele Kenzo tijger trui aan te schaffen!

3 losse tips Hoe je weet dat je geen fake kenzo koopt!

Tip1
Koop alleen bij betrouwbare webshops! webshops die kenzo in de url hebben staan en niet de officiele retailer zijn, zijn vaak niet betrouwbaar. Let hierbij ook op de verplichte regelgeving van Webshops, denk aan 14 dagen herroepingsrecht en verplichte Kvk-nummer en BTW-nummer op de website. Deze zie je vaak of onderaan de pagina of op de contactpagina.

Tip 2
Bij tip 1 bespraken wij al kort waar je op moet letten bij het kopen van een kenzo trui online. Kopen kan tegenwoordig ook via marktplaats of andere tweedehands handelaren. Er geldt een simpele regel bij het online kopen en tweedehands kopen van Kenzo truien. Als de prijs te mooi is om waar te zijn, is dit vaak ook zo! Vraag ook altijd eerst of je de trui kunt ophalen en bekijken. Vraag altijd naar een bon/factuur van het gekochte artikel.

Tip 3
Koop niet bij onderstaande fake webshops.
vipfashionshop.nl

Laat in de reacties gerust neppe website’s achter! ps: zet het wel in de reactie zelf neer en voeg geen www. toe. Dit kan de site lezen als spam.

We hopen dat je wat aan dit artikel hebt gehad, een rating wordt gewaardeerd:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5,00 out of 5)

9 Comments so far:

 1. fak kenzo verkoper schreef:

  jullie hebben me geexpost tyfus honden ik word nu gehaat via email ik verkoop nep kenzo

  • Team Kenzo schreef:

   Dag Fak Kenzo Verkoper,

   Allereerst een goedenavond en bedankt voor uw enthousiaste reactie.
   Wij werken momenteel samen met Kenzo en de lokale autoriteiten om verkopers van namaak producten van Kenzo aan te pakken.

   Wij zullen uw adresgegevens die bij ons in het systeem bekend zijn doorgeven.
   Misschien klinken de prachtige Utrechtse wijken: De Meern en Veldhuizen u wel bekend in de oren. Deze worden nog gedetailleerde doorgegeven aan de Politie in Utrecht; Middelweerdplaats 2, 3454 HG.

   Wij wensen u nog een fijne avond toe,

   Team Kenzo Trui

 2. Mees schreef:

  Hallo Team Kenzo,

  Ik heb een vraag over mijn kenzo.
  Mijn kenzo heeft alle dingen van een echte kenzo behalve het label aan de binnenkant. Is hij dan nog wel echt?

 3. Vraag over Kenzo schreef:

  Kan u me helpen?
  Ik weet niet of mijn trui echt is, ik heb hem gekregen. Groet

 4. Lisa schreef:

  Hoii ik heb een vraag.. alle dingen die komen overeen met een echte trui. Ik heb de mijne gekregen als cadeau. Alleen zie ik altijd dat alle kenzo truien best mooi strak zitten maar die van mij is best stijf en opgezet zeg maar. Is dit normaal of is die dan gewoon te groot?

  • admin schreef:

   Dag Lisa,

   De stijfheid kan komen door het borduursel voorop, dan neem ik aan dat je tijger trui hebt? De truien vallen over het algemeen iets ruimer, dit geeft ook een stoere look. Ik draag zelf ook een Kenzo trui die valt ook wat ruimer. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je kan zwemmen in je trui. Bedankt voor je reactie en we hopen je geholpen te hebben!

   Groetjes,
   KenzoTrui.nl team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *