Kenzo Eye Sweater

Home  /  Kenzo Sweater  /  Kenzo Eye Sweater

Kenzo Eye Sweater Kopen?

 

kenzo-eye-sweater-dames

Kenzo Eye Sweater Dames

Vergeet alle fashion stunts. De Eye print wordt gezien als raarste print in de geschiedenis van modieuze kleding. Zoek jij een authentieke Kenzo Trui? Klik op de button hieronder!
Klik hier voor de dames truien!

kenzo-eye-sweater-heren

Kenzo Eye Sweater Heren

De Kenzo Eye Sweater is moet je als mode liefhebber in je kast hebben hangen. Heren hij is er ook voor jullie! Zoek jij een unieke Kenzo oog trui? Klik op de button hieronder!
Klik hier voor de heren truien!

kenzo-eye-shirt

Kenzo Eye Shirt

Kenzotrui.nl focust met name op Kenzo truien, maar deze shirts vonden wij toch wel in het straatje passen. Opzoek naar een Kenzo shirt met eye-print? Klik op de button hieronder!
Klik hier voor kenzo shirts!

kenzo-trui-winkels

Betrouwbare Kenzo Webshops

Vandaag de dag zijn er veel knockoffs in omloop, wil jij er zeker van zijn dat je je product bij een geautoriseerde retailer koopt? Klik hieronder voor een overzicht van goede webshops!
Klik hier voor de webshops!

 

Waar moet je op letten?

Deze Kenzo trui is makkelijk te combineren met een rok, voor de dames maar doet het ook uitstekend boven een hippe jeans, voor de heren. De Kenzo eye sweater ziet er compleet anders uit met hakken of met sneakers. Ook is hij geweldig met een catchy neckless.

Er worden veel replica’s van de Kenzo eye sweater verkocht. Kies altijd voor een officieel verkooppunt van Kenzo truien. Op de pagina: Kenzo tiger sweater, staan een aantal zaken waar je op kunt letten om er zeker van te zijn dat het om een orginele Kenzo trui gaat.

Couturefashion.nl is de site waar je betrouwbare webshops kan vinden om jouw orginele Kenzo tijger trui aan te schaffen!

kenzo-trui-kopen-eye

 

Geschiedenis Kenzo Eye Sweater

Net als je denkt dat je alles hebt gezien op het gebied van fashion, is daar ineens dat übercoole modehuis, Kenzo. Kenzo weet het voor elkaar te krijgen alle voorgaande fashion stunts te doen vergeten. Kenzo wist dit te doen met wederom een bizar vette print. De print wordt gezien als raarste print in de geschiedenis van modieuze kleding: de eye-print.Kenzo’s herfst collectie bestond uit kledingstukken bezaaid met kleine (en niet zo kleine) ogen. Dit gaf de collectie een mystieke dimensie.

Sinds Kenzo met de meest bekende Kenzo trui, de tiger sweater, de modewereld heeft veroverd. Houdt iedereen met een korreltje stijl in zijn lichaam het modehuis nauwlettend in de gaten. Helemaal wanneer er weer een nieuwe Kenzo trui geïntroduceerd wordt zijn alle ogen op het modehuis gericht.

Dat is dus waar het “alziende oog” vandaan komt. Zodra Kenzo haar Eye-geïnspireerde collectie aan de wereld toonde, nam iedere zelf respecterende retailer de Kenzo trui op in zijn collectie. Truien, jassen, broeken, sieraden, … je kunt je derde oog dragen op vrijwel alles. Vaak volgt er na de lancering van een nieuwe Kenzo trui een ware stormloop op de verkooppunten. Als je een echte fashionista bent, moet je deze Kenzo trui zeker weten in de kast hebben hangen!1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 5,00 out of 5)