Kenzo Paris Sweater

Home  /  Kenzo Sweater  /  Kenzo Paris Sweater

KENZO PARIS SWEATER

De grondlegger van Kenzo, Kenzo Takada, startte in 1970 met het verkopen van zijn handgemaakte ontwerpen aan een boutique in Parijs. Inmiddels is Kenzo getransformeerd in een exclusief modehuis. Met hun vrouwen, mannen en kindercollectie is Kenzo niet meer weg te denken uit de hedendaagse fashion industrie.

In 2011, zorgt het briljante duo, Carol Lim en Humberto Leon voor een ware ommekeer.
Met hun, waanzinnige en oogverblindende prints, in combinatie met verschillende stoffen, zetten ze Kenzo opnieuw op de kaart.
Dit verjongende concept slaat snel aan en blijkt een groot succes. Zeker wanneer sterren als Beyoncé op het internet verschijnen in hun Kenzo trui!

Het knappe van Lim en Leon is dat ondanks hun nieuwe aanpak, ze trouw weten te blijven aan het iconische jungle geïnspireerde erfgoed van het Parijse modehuis.

Na deze korte Kenzo geschiedenisles begrijp je de reden achter het succes van de Kenzo Eiffeltoren trui ook wel bekend als de Kenzo Paris sweater. Noem hem zoals je wil.

Net als de Kenzo tiger sweater is de Kenzo Paris sweater een modieus kledingstuk wat iedere fashionlover in zijn of haar kast wil hebben. Afhankelijk van hoe je deze Kenzo trui combineert met de rest van je outfit, kan je gaan voor een casual look maar met de goede accessoires kan je hem ook heel chique dragen.

Er worden veel replica’s van de Kenzo Paris sweater verkocht. Kies daarom altijd voor een officieel verkooppunt van Kenzo truien. Op de pagina: Kenzo tiger sweater, staan een aantal zaken waar je op kunt letten om er zeker van te zijn dat je een orginele Kenzo trui te pakken hebt!

Couturefashion.nl is de site waar je betrouwbare webshops kan vinden om jouw orginele Kenzo tijger trui aan te schaffen!

Couturefashion.nl is de site waar je betrouwbare webshops kan vinden om jouw orginele Kenzo tijger trui aan te schaffen!

We hopen dat je wat aan dit artikel hebt gehad, een rating wordt gewaardeerd:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 5,00 out of 5)