Kenzo Trui Grijs

Home  /  Kenzo Sweater  /  Kenzo Trui Grijs

Kenzo Trui Grijs

Kenzo Trui Grijs Dames

Voor de dames die van exclusieve mode houden, heeft Kenzotrui.nl alle sales voor de Kenzo trui grijs verzameld. Zoek jij een grijze Kenzo Trui? Klik op de button hieronder!
Klik hier voor de heren truien!

Kenzo Trui Grijs Heren

De Kenzo trui grijs is de musthave voor fashiondudes. Wij hebben voor de heren alle Kenzo truien grijs verzameld! Bekijk alle Kenzo sales & kortingen door op de button te klikken!
Klik hier voor de heren truien!

Kenzo Trui Grijs

Alles van Kenzo is vandaag de dag bijzonder gewild. Kenzo is een populair fashionlabel in Nederland. De meeste mensen kennen Kenzo van de Kenzo tijger trui. Ook de Kenzo eye sweater en de Kenzo Paris sweater (met eiffeltoren) zijn iconische, en bekende sweaters van het label. Wat opvalt is dat met name de Kenzo trui grijs, en de Kenzo trui zwart goed verkopen. Het is natuurlijk bij iedereen bekend dat deze twee kleuren – mag je het kleuren noemen? – enorm goed afkleden, nooit vloeken, en met van alles en nog wat, goed te combineren zijn.

De persoonlijke voorkeur van de mensen van kenzotrui.nl gaat uit naar de Kenzo tijger trui grijs, met grijze logo applicatie. Ben jij ook fan van de grijze Kenzo truien? Wacht dan niet langer en klik op één van de buttons.

Kenzo Grijze Tiger Sweater Sale

Voor velen is de Kenzo tijger trui grijs een van de favorieten. Het frapante was dat de best verkochte Kenzo trui, de grijze tiger sweater, bijna niet in productie was genomen. De ontwerper, Leon zei tegen Kenzo: “ik ga een tijger sweatshirt maken voor mezelf”, Kenzo vroeg zich af van welke stof Leon deze trui wilde produceren en wat voor een soort trui het zou worden. Leon antwoordde: “Eh… sweatshirt materiaal”, waarop Kenzo zei: “we maken geen sweatshirts.”

Het had maar een haar gescheeld of de iconische Kenzo tijger trui was er nooit geweest. Gelukkig weten we allemaal wat er is gebeurd en is de tijger trui een ware hit geworden. Toen de tijger trui voor het eerst in de winkels kwam te liggen was hij overal binnen twee dagen uitverkocht. Er was met name sprake van een run op de Kenzo trui grijs. Voor deze Kenzo trui werden zelfs wachtlijsten opgesteld.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)