Kenzo Tiger Sweater

Home  /  Kenzo Sweater  /  Kenzo Tiger Sweater

Kenzo Tiger Sweater Kopen?

kenzo-trui-dames-tijger

Kenzo Trui Tijger Dames

Fashionista’s, Mode-babes en Fashion Chicks! Kenzotrui.nl verzamelt alle sales voor de Kenzo trui dames variant. Zoek jij een authentieke Kenzo Trui? Klik op de button hieronder!
Klik hier voor de dames truien!

kenzo-trui-heren-tijger

Kenzo Trui Tijger Heren

De Kenzo tijger trui is nooit uit de mode geweest. Kenzotrui.nl heeft voor de mannen een overzicht met vette truien! Zoek jij een vette Kenzo Trui? Klik op de button hieronder!
Klik hier voor de heren truien!

kenzo-tijger-shirt

Kenzo Tijger Shirt

Kenzotrui.nl focust met name op Kenzo truien, maar deze Kenzo tijger shirts wilden we jullie niet onthouden! Opzoek naar een Kenzo tijger shirt? Klik op de button hieronder!
Klik hier voor kenzo shirts!

kenzo-trui-winkels

Betrouwbare Kenzo Webshops

De Kenzo tijger trui wordt vaak gekopieerd. Kenzotrui.nl heeft een lijst samengesteld met betrouwbare retailers! Klik hieronder op de button om naar het overzicht te gaan!
Klik hier voor de webshops!

Geschiedenis Kenzo Trui Tijger

Iedere fashionjunk kent hem! De tiger sweater van Kenzo. Alle toonaangevende modeblogs hebben in 2013 aandacht besteed aan deze Kenzo trui. Daarom is het vreemd dat het maar een haar had gescheeld of de tiger sweaters waren volgens bedenkers, Carol Lim en Humberto Leon, niet in productie genomen. Het is aan deze twee designers te danken dat het merk Kenzo weer op de kaart staat. Zij maakten Kenzo jonger, hipper en exclusiever ook gingen ze samenwerkingen aan met verschillende grote partijen, waaronder Vans. De wachtrijen voor de Kenzo tiger sweater zijn niet meer zoals in 2013 maar wanneer er een nieuwe versie van de tijger trui gelanceerd wordt loopt het nog steeds storm bij de verkooppunten. De Kenzo tiger sweaters zijn namelijk nog steeds enorm populair. Naast de Kenzo tiger sweater zijn ook de Kenzo Paris sweater en de Kenzo eye sweater populaire fashion items. Veel blogs en magazines besteden aandacht aan deze drie Kenzo truien.

kenzo-trui-kopen-tijger

Kenzo Trui, Echt Of Nep?

1. De Stof
Allereerst de stof. Authentieke Kenzo tijger truien worden gemaakt van zacht katoen met een zachte pluis. Neppe Kenzo tijger truien worden gemaakt van een veel stuggere stof. Deze stugge stof is zit niet zo comfortabel als bij een echte Kenzo trui
kenzo-trui-echt-nep-stof
2. De Stiksels
Kenzo tijger truien hebben geen overlocknaden. Neppe tijger truien hebben zeer dikke overlocknaden, zichtbaar met het blote oog. Een kenmerk van een neppe tijger trui zijn deze zogenoemde overlocknaden.
kenzo-trui-echt-nep-naden
3.Het Borduurwerk
Tijd om het belangrijkste onderdeel van de Kenzo trui te analyseren, het borduurwerk. Eerst kijken we naar de kleuren. Kijk naar het groen, kleuren gebruikt in replica’s komen niet overeen met het orgineel. In dit geval zijn de snorharen blauw in plaats van oranje. Kijk ook eens naar de letter “Z”. Bij het orgineel heeft de “Z” een lichte inkeping, rechts boven. Een ander belangrijk punt is dat de vorm van de neus van de tijger. Je kunt zien dat de bovenkant een afwijkende ronde vorm heeft van het orgineel. We hebben de afbeelding even wat groter gemaakt zodat je nu ook goed kunt zien dat de kleuren niet kloppen. Op een groene Kenzo tijger trui, horen de letters oranje te zijn.
kenzo-trui-echt-nep-tijger
4. Labels In De Kenzo Trui
Ook aan de labels in de Kenzo trui is te zien of het gaat om een orginele Kenzo tiger sweater of om een vervalsing. De afbeeldingen hieronder laten zien waar je op moet letten.
kenzo-trui-echt-nep-label2
5. Maat- en prijslabels
Als laatste kun je kijken naar de prijs- en maatlabels die aan de Kenzo trui bevestigd zijn. Couturefashion.nl is de site waar je betrouwbare webshops kan vinden om jouw orginele Kenzo tijger trui aan te schaffen! We hopen dat je wat aan dit artikel hebt, een rating wordt gewaardeerd:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 4,33 out of 5)
kenzo-trui-echt-nep-pricetag